Anmeldelse Brottsø

 

 

Fredrikstad Blads anmelder er meget godt fornøyd med Brottsjø og gir terningkast 5. (12.07.18)

 

Anmelder Tom Skjeklesæther i FB mener at selve omgivelsene; granittamfiet, sommeromstendighetene - er med på å gjøre dette til en flott opplevelse. Han skriver også at både lyd og og scenografi er "inntertier".  Aina B. Gundersens korarrangementer, fremført av nærmere 50 personer på scenen, trekkes også frem som et av forestillingens bærende elementer. 

FB skryter også av musikken og skriver:"Svein Gundersens musikk er distinkt til stede, som et filmsoundtrack, gjennom hele forestillingen". Gode skussmål får også orkesteret under ledelse av Mats-André Soli.

Men det er naturligvis forestillingens aktører som stikker avgårde med superlativene.  Skjeklesæther mener at de 25 barn- og unge fra "Brottungær" er med på å løfte de store massescenen til. "en intens visuell opplevelse".  Både det humoristiske paret, spilt av Johannes Lindrupsen og Anniken B. Lundberg, og deres seriøse motsats; Karen-rollen (Anneli Moe Conreen) trekkes frem av anmelderen.

Til sist gir anmelder gode skussmål til hovedrolleinnehaverne Morten Gjerløw Larsen og Aina B. Gundersen som spiller paret det handler om: Thorvald og Josefine. FB mener at de leverer gode solo-nummer som rutinerte musikal-artister og at  de: "leverer hovedroller" med bravur. 

 

DEMOKRATEN:

Også Demokratens anmelder er begeistret og skriver at dette er: "en suveren forestilling som har alt man kan ønske seg innen sjangeren musikal". Han mener også at hovedrolleinnehaverne; Morten G. Larsen, Knut Sigurd Bygland og Aina B. Gundersen gjør sine roller: "store, gripende og troverdige".