BARNETEATER

Kulturværste har de siste årene skrevet følgende familieforestillinger. 

VIKINGER


Alle inneholder de mange flotte sanger:

  • Spooki - 2006 - Om spøkelser.
  • Brottungær - 2007 - Om Brottungær som bor alene i fjella.
  • Skatten på Sjørøverøya - 2010 - Familiemusikal basert på R.L. Stevensens roman.
  • Brottungær i Trøbbel  - 2010 - En oppfølger.
  • Garbagiamysteriet - 2011 - En miljøforestilling for returselskapet Loop.
  • Kong Neptun - 2011 - En miniforestilling rundt Nasjonalparken Hvaler.
  • Vikinger - 2015 

I tillegg har vi skrevet sangtekster og laget musikk til følgende stykker:

  • Ronja Røverdatter - 2011 - Etter avtale med Nordiska Strakosch forlag.
  • Stubbefolket - 2009 - I samarbeid med Fantasifabrikken.

UNDERSIDER HVIS MAN KLIKKER PÅ DE ULIKE PROSJEKTENE Brottungær kan linkes rett til dramas: Her og Her.

RONJA RØVERDATTER

Kulturværste er eneste i Norge som gjennom Nordiska Strakosch Forlag, København, på vegne av Lindgrens arvinger, har fått lage 15 nye sanger til forestillingen. Nå er det inngått en ny avtale med rettighetshaverne og i løpet av 2012 vil det foreligge et nytt norsk manus i tillegg til de eksisterende sangene som Kulturværste skal lage. 

Se video fra forestilling på Youtube: Her.

KONG NEPTUN

Ble utviklet for destinasjonsselskapet Opplev Fredrikstad i 2011 og spilles ute på Skjærhalden på Hvaler også sommer 2012. Vi møter Kong Neptun og hans sjøstjerne i en tyve minutters mini - forestilling.

Se video fra forestilling på Youtube: Her.

SKATTEN PÅ SJØRØVERØYA

Er en musikal laget på Robert Louis Stevensons klassiker, med hele 18 forskjellige sanger. Denne ble utviklet for Fredrikstad Barne- og Ungdomsteater i 2010 og egner seg spesielt godt for barneteater som ønsker et stykke med mange ulike roller og mange gode sanger.

Se video fra forestilling på Youtube: Her.

GARBAGIAMYSTERIET

Er laget på oppdrag fra returselskapet loop og er et tilbud til alle landets barneskoler som ønsker en teaterforestilling som setter fokus på miljøutfordringene. Link til www.loop.no. Første halvår 2012 er det snart 10 ulike skoler som har satt opp forestillingen og flere skoler kommer til gjennom året. Garbagiamysteriet handler om trillingene; Ville, Bille og Trille som lever etter absolutt bruk og kast mentalitet. De får alle sine forbruksvarer – det være seg mat, klær og elektronikk – fra et tre på kjøkkenet. En dag slutter treet å virke og det blir stor krise. Gjennom humor og alvor, sang og musikk får publikum vært med på trillingenes reise mot bedre forbrukervaner. Og ikke minst får de has på skurken Use Moore.    

Se video fra forestilling på Youtube: Her.

SPOOKI

Nå er det igjen klart for et gjensyn med "Spooki og jakten på det magiske gullgarnet". Tirsdag 16. juli 2013 er det premiere i Brottet Amfi.  

Spooki handler om spøkelsesjenta Spooki. Spøkelser er ikke synlige for mennesker, men det er fordi de har på seg usynlighetsgarn. Den dagen Spookis usynlighetsgarn slutter å virke må hun få hjelp av menneskebarnet Arthur. På sin vei møter de rare soldater, skumle skurker og forvirrede spøkelser. Alt i en humrende og engasjerende forestilling med mange fine sanger og mye humor. 

For mere info: Her.

STUBBEFOLKET

Stubbefolket er en familieforestilling laget av Fantasifabrikken. Kulturværste har laget sangtekster og musikk til forestillingen i tillegg til å ha regi på urfremføringen i 2009 i Strømsfoss Aremark.

Se link: Her.